avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa stiu de ce se cere informatia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu de ce se cere informatia asupra statusului ...

Buna ziua,

As dori sa stiu de ce se cere informatia asupra statusului marital al mostenitorului intr -o procedura de taxa de succesiune. In cazul meu, ca mosternitor dupa decesul tatalui mi s-au cerut certificatul de casatorie, desi nu mi- am schimbat numele si avem si convetie matrimoniala de separare de bunuri.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:56, 18 Aprilie 2022
Tocmai pentru a verifica regimul matrimonial ales.
Poate ați încheiat vreo convenție matrimoniala de comunitate convențională, unde ați specificat ca bunurile pe care unul din soți le va dobândi prin moștenire vor deveni bunuri comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri comune fiind căsătoriți Sabie alyna Sabie alyna Bună ziua doresc sa fac o intrebare, Eu sunt căsătorită de 4 ani de zile si inainte de căsătorie primaria unde sa facut căsătoria nia cerut sa ... (vezi toată discuția)
Partaj divort Anca7718 Anca7718 Sunt administrator la un srl. Ce pretentii poate emite sotul meu in caz de divort de la mine sau de la firma al carui adminstrator sunt(patronul nu imi este ... (vezi toată discuția)
Contract prenuptial sau nu ,ma intereseaza imobilul proprietate personala ! soarece_80 soarece_80 Buna seara ! nustiu daca am postat bine aici.... Urmeaza sa ma casatoresc,in scurt timp,o saptamana, dar n-as vrea sa impart cu viitoarea sotie imobilul ... (vezi toată discuția)