avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs

Daca am castigat un proces la tribunal(litigiu de munca) si reclamata a facut recurs la curtea de apel eu persoana fizica pot trimite prin fax o intampinare si sa nu ma prezint la primul termen urmand sa ma prezint la al doilea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 15 Ianuarie 2010
se poate trimite un inscris pe fax, insa mai corect ar fii sa mergeti la termenul stabilit in citatie!
Da, se poate trimite prin fax intampinarea ... dar aceasta trebuie sa fie trimisa cu cel putin 5 zile inainte de termenul de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de intampinare la recurs dutu69 dutu69 Buna seara, Am castigat la Tribunalul Sibiu un proces cu fostul meu angajator printre altele dispunandu-se si reintegrarea mea pe postul detinut anterior. ... (vezi toată discuția)
Castigarea unui proces... cum recuperez bani? Larrry Larrry Buna ziua, Printr-o sentinta civila, care a fost data la inceputul luni octombrie 2012, am castigat procesul, in sentita este scris ca obliga parata sa ... (vezi toată discuția)
Apel............. GaneaAna GaneaAna Buna ziua! Numele meu este Ganea Ana si vreau sa va adresez o intrebare In urma hotararii de divort si implicit cea a stabilirii domiciliului minorului la ... (vezi toată discuția)