avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... De unde se poate cumpara cu cardul.acesta si cum.se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

De unde se poate cumpara cu cardul.acesta si cum.se verifica ...

De unde se poate cumpara cu cardul.acesta si cum.se verifica dac au bani pe el sau nu si inca ceva eu mai am.un minor de 2 ani pot i iau si lui hainute?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:27, 19 Aprilie 2022
Despre ce fel de card întrebați? Pentru tichete cadou? Dacă da, puteți cumpăra cu el și hăinuțe pentru copii de la magazinele care au contract cu firma care scrie pe card că le-a emis. Asta se verifică ușor, întrebați la casă înainte de a face cumpărăturile.

Câți bani sunt pe el (soldul) puteți verifica dacă vă faceți cont online pe site-ul emitentului.
Ca exemplu, pentru cardurile emise de Edenred se face cont aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa Daniela Floarea Daniela Floarea Imi puteti spune daca este legal ca tichetele de masa sa poata fi folosite doar la locul de munca si la nici un alt magazin? (vezi toată discuția)
Sunt creditele ifn online o solutie bună? AndreeaPopescu01 AndreeaPopescu01 Bună, chiar ieri mi s-a stricat masina de spalat, insa nu am destui bani sa cumpar una noua acum. Am vorbit cu o prietena care a avut recent niste probleme ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)