avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Garaje ilegal construite in curte comuna. Buna ziua. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Garaje ilegal construite in curte comuna. Buna ziua. Va rog respectuos sa ma connsiliati in legatura cu ...

Buna ziua.
Va rog respectuos sa ma consiliati in legatura cu situatia in care ma aflu:
Locuiesc intr-un bloc de P+2 etaje, 6 apartamente, pe raza sectorului 1 al capitalei, cu o mica curte comuna. Mentionez ca nu suntem constituiti in asociatie de locatari.
Patru din cei 6 proprietari ai blocului au construit ilegal in curte fie garaje (2), fie copertine(2) pentru a-si parca masinile, mai mult, unul din cei doi vecini de la parter a modificat structura constructiei blocului, inglobând balconul in bucatarie, practicandu-si astfel acces catre curtea ce pare ca-i apartine in totalitate Ce cai de atac as putea avea la dispozitie, unde, si catre ce institutii ar trebui sa ma adresez, ca sa revina curtea spatiu comun asa cum este prevazut in acte? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2022
Vlad Voicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:26, 19 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt mai multe variante pentru solutionare-depinde de interesul dv
O varianta este sesizare oficiala la disciplina in constructii din primarie,inspectoratul de stat in constructii si ISU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie de extindere la bloc Lidia82 Lidia82 Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine forumul in care voi adresa intrebarile mele, va rog sa ma scuzati daca am gresit. Locuiesc in sectorul 5 al ... (vezi toată discuția)
Autoritate impotriva legii pavelku pavelku Locuiesc inr_un bloc cu apartamente(asociatie de proprietari) cu parter si 4etaje; unde orespunzator fiecarui apartament sunt balcoane cu acces din ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu o copertina goodman goodman Am si eu o problema cu,copertina de la balcon pe care am pus-o acum 3-4 ani,partea proasta este ca este un singur bloc cu doua scari acum o saptamana cei din ... (vezi toată discuția)