avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am și eu mica problema am avut o poprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am și eu mica problema am avut o poprire și bani ...

Bună ziua! Am și eu mica problema am avut o propire și bani erau virați de către cei de la munca către biroul doamnei bej Enache Ana ultima rata am achitat direct in contul biroului înainte de salariu dar cei de la locul de munca au virat și ei suma de 520 Ron problema mea este că deși am făcut o cerere online cum a dorit doamna executor pt restituirea sumei nu au mai binevoiit să îmi restituie suma spunând că trebuie să aștept 30 zile. întrebarea este chiar trebuie 30zile și ce pot face?!
Cel mai recent răspuns: B.georgeta , utilizator 23:06, 27 Aprilie 2022
Buna ziua! Pai de ce ati achitat dvs, daca oricum achita angajatorul dvs? Banii achitati vor ramane in contul creantei.
Normal executorul trebuie să vă inapoieze banii!Dacă creanța a fost achitată iar o sumă de bani e în plus, ea se înapoiază de către executor!Am fost în această situație de 2 ori și am primit inapoi ultima rată achitată în plus!Se trimite executorului contul iar acesta în 2-3 zile, maxim o săptămână vă inapoiază banii în plus!
Am achitat ștind că cei de la serviciu vor trimite o suma mult mai mare față de ultima rata dar ambele părți nu au vrut să mă ajute : cei de la executor au emis mult prea greu o amarata de hotărâre iar cei de la munca deși mai aveau 4-5 zile până la ziua de salariu nu ai vrut să modifice situația. De ce să rămână bani dați în plus în contul creanței daca acea datorie a fost achitată și închisă?

trandafir2 a scris:

Buna ziua! Pai de ce ati achitat dvs, daca oricum achita angajatorul dvs? Banii achitati vor ramane in contul creantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul amana restituirea sumei virate in plus Ryan97 Ryan97 Buna ziua, Dupa achitarea integrala a sumei revenite din dosarul de executare silita, pe persoana fizica, executorul imi trimite un PV privind executarea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
Rugaminte luvigia luvigia Buna ziua. Revin cu urmatoarea intrebarea , executorul a oprit mai mult decat e hotararea judecatoreasca , Cum pot legal sa intru in posesia banilor? Au ... (vezi toată discuția)