avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rugaminte
Discuție deschisă în Executare silită

Rugaminte

Buna ziua.
Revin cu urmatoarea intrebarea , executorul a oprit mai mult decat e hotararea judecatoreasca , Cum pot legal sa intru in posesia banilor?
Au trecut 4 luni.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:32, 14 Februarie 2018
Buna ziua. Banii opriti in plus sunt probabil cu titlu de cheltuieli de executare, deci sunt mici sanse sa mai primiti ceva.
La ceea ce ste prevazut in hotarare sa adauga cheltuieli de executare silita. Si pe acelea tot debitorul (persoana executata silit) le achita....
Multumesc de raspuns dar stiu eu am avut o datorie de 1095 de lei si eu am achitat 1750 lei in care erau si cheltueli, onorariu executorului . Ei recunosc greseala .Va trimit corespondenta pe mail si am trimis si recomandata.
Ana Maria Vintilescu <anamaria.vintilescu@birouexecutari.ro>
Atașamente21.11.2017

către contact, mine
Buna ziua,



Pentru a putea face catre dvs. viramentul sumei de bani achitata in plus in dosarul nr.460/2017, va rog sa ne trimiteti urmatoarele documente:

- Cerere de restituire (regasiti formularul atasat)

- Copie Carte/Buletin de Identitate

- Copie dupa extrasul de cont de la banca, din care sa rezulte codul IBAN al contului dvs.



Asteptam documentele la adresa BEJ MATEI NICOLAE MARIAN, BUCURESTI, STR. DIANEI NR.10, SC.1, ET.1, AP.2, SECTOR 2.

Pentru corespondenta pe e-mail va rog sa folositi adresa contact@birouexecutari.ro.



O zi buna,





Ana-Maria Vintilescu


Consilier Juridic
In acest caz, verificati la banca dvs, poate v-au virat banii. Reveniti cu solicitarea la biroul executorului. Insistati, mergeti personal, vedeti ce se intampla. Sansele de recuperare a sumelor platite in plus raman reduse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul amana restituirea sumei virate in plus Ryan97 Ryan97 Buna ziua, Dupa achitarea integrala a sumei revenite din dosarul de executare silita, pe persoana fizica, executorul imi trimite un PV privind executarea ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu nevirata de angajator in contul bej mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Pe data de 05,01,2016 mi s-a infiintat o poprire pe o treime din salariu pe suma de 4697,43 RON . pe data de 04.02.2016 mi s-a infiintat o alta poprire de 1536 ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 Buna seara In 2006 am contractat 2 credite de la o banca. Din 2010 am intrat in somaj si nu am mai putut sa-mi achit ratele iar banca mi-a cesionat creditele ... (vezi toată discuția)