avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt casatorita in UK de 5ani,si 7ani resident, soul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt casatorita in UK de 5ani,si 7ani resident, soul meu e Nigerian,vreau ...

Bună.
Va rog daca se poate sa ma sfătuiţi.
Sunt casatorita in UK de 5ani,si 7ani resident,soțul meu este Nigerian,vreau sa imi schimb numele de familie,care este procedura,mentionez faptul ca o sa aplic curând pentru pasaport englezesc,avem indefinite leave la momentul de față.Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2022
HelenaElena, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma.... romanca cu copil nascut in anglia, situatie complicata Silvia_80 Silvia_80 Stimata D-na(Dn), Buna ziua,nu stiu daca mesajul se incadreaza la acest website:( ,insa la situatia critica in care ma aflu ,nu stiu exact unde sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie (fara divorț). este posibil în românia pentru soțul cetățean străin? dan_daniel dan_daniel Sotia mea este cetatean strain (non-UE), suntem casatoriti de 9 ani de zile, iar pe certificatul de casatorie, la numele de familie dupa casatorie, este trecut ... (vezi toată discuția)
Inregistrare certificat de nastere copil uk CID21 CID21 Buna ziua recent ne-am lovit de o situatie teribil de complicata(din punctul de vedere al autoritatilor romane) mai exact prefectura unui judet unde urma sa ... (vezi toată discuția)