avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara deranjez cu o problema . Am o datorie am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara deranjez cu o problema . Am o datorie am fost la notar ...

Buna seara deranjez cu o problema . Am o datorie am fost la notar de la datorie și mi-am luat angajamentul ca voi plăti dar momentan nu am in loc de munca și azi dimineața un domn de la poliție a venit acasă și i-a zis mătușei mele ca dacă nu merg la poliție ma va da in urmărire generală eu sunt momentan in străinătate am grija de doua nepoate care merg la grădinița încă nu mi-am găsit de munca , se poate așa ceva ? Va rog sa ma ajutați cu un răspuns și cu ce ar trebui sa fac in aceasta privința . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:36, 20 Aprilie 2022
Despre ce fel de datorie este vorba? Exista o condamnare penala ? Caci numai astfel puteti fi data in urmarire generala.

De principiu luati legatura cu politia, informati va despre ce este vorba si vedeti cum rezolvati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! mi s-a facut o plangere penala de o persoana necunoscuta, ... AndreiDumitru1 AndreiDumitru1 Buna seara! Mi s-a facut o plangere penala de o persoana necunoscuta, am idee cine e. Momentan dosarul e in REM, dar despre mine e vorba. Politistul care ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu leutzul02 leutzul02 Buna ziua , Acum cativa ani de zile , mama a trait in concubinaj cu un domn daca ii pot spune asa...dupa ce s\'a recurs la violente amenintari si asa mai ... (vezi toată discuția)
Citatie politie plangere cnadnr semperfidelis semperfidelis Buna dimineata, as ramane indatorat celor care imi pot oferi niste lamuriri referitor la urmatoarea problema: ieri am primit acasa o citatie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)