avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penală pt furt informatic Bună seara! Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penală pt furt informatic Bună seara! Am rugămintea ...

Plângere penală pt furt informatic
Bună seara! Am rugămintea daca mă puteți ajuta va rog la formularea unei plângeri penale pentru furtun informatic. Mult anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:00, 23 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara ! Aceste lucruri nu se pot face de la distanta. Este ca si cum, ai invata pe cineva sa zugraveasca sau sa faca mancare, prin mesaje. Iese ceva, dar iese prost. Aveti 3 variante, una, o faceti cum va pricepeti daca puteti sa scrieti, nu conteaza cum pentru ca este bine oricum, doi, va plangeti oral si politistul o consemneaza asa cum trebuie, sau trei, apelati la un jurist si ii explicati situatia pentru a obtine un rezultat ca la carte. Asa, pe net, nu va iesi ok. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, recent am furat din magazin produse(mâncare) in valoare ... GGGG66 GGGG66 Buna ziua, Recent am furat din magazin produse(mâncare) in valoare de 30 Ron La ieșire din magazin am fost oprit de paznic, care m-am întrebat ce am in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala tootsy88 tootsy88 Am fost citata ca invinuita intr-o plangere penala iar intrebarea mea este urmatoarea: De ce citatia mi-a adus-o la usa, fix persoana care ancheteaza cazul ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios, cum il pot proba iemu iemu Am 23 de ani si am inceput sa fac bani pe net, din vanzari, ecomerce. Nu stiu daca puteti intelege cum e la varsta asta dar inca esti lipit de anumiti oameni ... (vezi toată discuția)