Poate a vrut sa se convinga personal ca primiti citatia.
Oricum, nu puteti invoca vreo ilegalitate in acest fapt. Consider ca ar trebui sa va prezentati la data, ora si locul la care ati fost instiintata. Cred ca dumneavoastra stiti pentru ce sunteti invinuita. Daca considerati ca nu va puteti apara singura, apelati la serviciile unui avocat. Succes.
Eu am o plangere penala impotriva a doua persoane de 3 luni la Politie si nici pana azi nu am primit vreo citatie pentru audiere. Si iata, cu 10 zile in urma imi face cineva o plangere penala, si-mi vine cu citatia in mana la usa, fix anchetatorul. Mie mi se pare un pic dubios. Mai ales ca persoana care a facut aceasta plangere a fost si-a stat de vorba si cu seful politiei. Da, am idee in legatura cu ce poate fi plangerea impotriva mea dar totusi...
Calea de atac?
_Alin_
Ieri am primit Ordonanța de la parchet, mi s-a respins plângerea ca inadmisibila, in temeiul art. 339 C.P.P.
Ordonanța a fost emisă chiar de către ... (vezi toată discuția)
Plasare caz
badboy20cm
Pentru care motiv se poate muta un dosar penal ,unde procurorul 1 da ordonanta de urmarire,iar apoi acest dosar este luat de catre alt procuror 2 care da ... (vezi toată discuția)