avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

Am fost citata ca invinuita intr-o plangere penala iar intrebarea mea este urmatoarea:

De ce citatia mi-a adus-o la usa, fix persoana care ancheteaza cazul ? Mi-a adus-o personal la usa. Asta ce inseamna ? "treaba serioasa", sau cum ?

Pentru ca de obicei le aduce curierul sau ma rog, altcineva, dar nu cel care ancheteaza cazul in persoana.

Astept niste pareri. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: nutzucu , utilizator 18:09, 13 Februarie 2009
Poate a vrut sa se convinga personal ca primiti citatia.
Oricum, nu puteti invoca vreo ilegalitate in acest fapt. Consider ca ar trebui sa va prezentati la data, ora si locul la care ati fost instiintata. Cred ca dumneavoastra stiti pentru ce sunteti invinuita. Daca considerati ca nu va puteti apara singura, apelati la serviciile unui avocat. Succes.
Eu am o plangere penala impotriva a doua persoane de 3 luni la Politie si nici pana azi nu am primit vreo citatie pentru audiere. Si iata, cu 10 zile in urma imi face cineva o plangere penala, si-mi vine cu citatia in mana la usa, fix anchetatorul. Mie mi se pare un pic dubios. Mai ales ca persoana care a facut aceasta plangere a fost si-a stat de vorba si cu seful politiei. Da, am idee in legatura cu ce poate fi plangerea impotriva mea dar totusi...
depinde si cat de grave sunt infractiunile pt care s-au facut plangeri ma refer la plangerile dvs si la cea facuta impotriva dvs.

av. vasilescu
Daca tot ajungeti la organul de cercetare penala nu este rau sa intrebati si de soarta plangerilor penale facute de catre dumneavoastra.
Nu este nimic anormal ca insusi cel care efectueaza cercetarea sa va aduca citatia.Doar el o emite,o semneaza.

Alte discuții în legătură

Calea de atac? _Alin_ _Alin_ Ieri am primit Ordonanța de la parchet, mi s-a respins plângerea ca inadmisibila, in temeiul art. 339 C.P.P. Ordonanța a fost emisă chiar de către ... (vezi toată discuția)
Plasare caz badboy20cm badboy20cm Pentru care motiv se poate muta un dosar penal ,unde procurorul 1 da ordonanta de urmarire,iar apoi acest dosar este luat de catre alt procuror 2 care da ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unei ordonante de neincepere a urmaririi penale IONELA CIB IONELA CIB Am facut in septembrie 2010 o plangere penala la care am primit raspuns azi si nu sumt multumita . E total ambigua. In plangere eu am spus ca eu am fost ... (vezi toată discuția)