avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va salut! Că și pensionar MApN, pot beneficia și de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va salut! Că și pensionar MApN, pot beneficia și de pensie ...

Va salut!
Că și pensionar MApN, pot beneficia și de pensie din sistemul public, dacă îndeplinesc condiția perioadei minime de contribuție? Menționez ca de 11 ani lucrez, cu norma întreaga, în sectorul privat.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:01, 21 Aprilie 2022
Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionari romani cu rezidenta in franta bucurviorel bucurviorel 1.Daca am rezidenta pe 5 ani in Franta pot primi pensia minima din tara de rezidenta? 2.Daca pot fi mutate drepturile de pensionar de la statul roman la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am decizie de pensie de invaliditate gr3, pot retrage ... cosmo2018 cosmo2018 Bună ziua, Am Decizie de pensie de invaliditate gr3, pot retrage banii de la pilonul2? Care este opinia dvs având în vedere Art. 37 Legea 411/2004: \"De la ... (vezi toată discuția)
Bilete de tratament gratuite sau platite partial ? opris1967 opris1967 Buna seara . Va rog sa-mi spuneti daca toti salariatii ce muncesc si in domeniul privat si cei care lucreaza in domeniul public ,si care platesc CAS ... (vezi toată discuția)