avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am câștigat un proces de moștenire în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am câștigat un proces de moștenire în fond , cel ...

Buna ziua. Am câștigat un proces de moștenire în fond , cel cu care ne am judecat a fost dat de instanta străin de succesiune prin neacceptare in termen. A făcut apel și instanta de apel a respins apelul că nefondat ( el a rămas cu plata taxei de timbru de 23.000 Ron + cheltuieli de judecată ) decizia instanței fiind definitivă . După părerea dvs are șanse să facă contestație în anulare sau revizuire și dacă poate face ce șanse ar avea să schimbe ceva ? Mulțumesc anticipat pt eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: danmarian1977 , utilizator 22:01, 20 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desi este greu de facut pronosticuri fara a studia hotararile pronuntate,in general sansele in caile ectraordinare de atac sunt infime...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestația în anulare divort noriszah noriszah Care sunt cazurile de acceptare a contestatiei in anulare in procesul de divort? (vezi toată discuția)
Buna ziua. avem un proces de moștenire câștigat în fond intr ... danmarian1977 danmarian1977 Buna ziua. Avem un proces de moștenire câștigat în fond Intr un mod clar ( zic eu ) ,cel cu care ne am judecat fiind dat străin de succesiune prin ... (vezi toată discuția)
Cum atac o decizie a curþii de apel? romeoiasi romeoiasi M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs . Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)