avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cine reglementeaza colaborarea intre o companie din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cine reglementeaza colaborarea intre o companie din Romania si ...

Cine reglementeaza colaborarea intre o companie din Romania si America sau Canada? Intentionez sa ofer servicii catre companii din America si/sau Canada, dar nu stiu in baza caror legi se intocmeste contractul si in cazul unor facturi neplatite, catre ce stat ma adresez. Din experienta voastra, aveti o optiune care sa imi permita sa prestez servicii pentru companiile respective?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2022
uunicodes, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva servicii promovare AdnanJ AdnanJ Salut! Am un SRL neplatitor de TVA si intentionez sa ofer servicii de marketing (promovare YouTube) pentru persoane fizice atat din Europa cat si din ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii fata de tva are o firma neplatitoare de tva la achizitii servicii extracomunitare? eduardbuta eduardbuta Ce obligatii fata de TVA are o firma neplatitoare de TVA in momentul in care achizitioneaza servicii de la companii non-UE? Buna ziua. Intrebarea mea ar fi ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare laur17 laur17 Suntem o societate ce are ca obiect de activitate realizarea de site-uri web. Trebuie emisa o factura de prestari servicii (realizare site web) pentru un ... (vezi toată discuția)