avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Intr-un proces de partaj am castigat la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Intr-un proces de partaj am castigat la fond, fostul ...

Buna ziua
Intr*un proces de partaj ,am castigat la fond ,fostul sot a facut aplel, dar a fost respins, acum are drept de recurs in 30 de zile de la comunicare.
Din experienta se poate schimba ceva la recurs si cam cat dureaza recursul ?
Mentionesz ca am castigat fondul deoarece am avut probe scrise si martori
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2022
simonavlad, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Intotdeauna exista posibilitatea schimbarii, in calea de atac, a hotararii obtinute la fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort minori, recurs, legalizare hotarare alinavoros alinavoros buna,ma numesc alina,dupa un divort ce a durat doi ani,acum trei luni am obtinut divortul si tutela asupra copilului,dar hotararea nefiind legalizata sa facut ... (vezi toată discuția)
Sulta partaj mauricio mauricio Buna ziua... am nevoie de ajutor... Divortul este definitiv, partajul de asemenea (apel si recurs, hotarare irevocabila)... Trebuie sa dau fostei sotii o ... (vezi toată discuția)
Recurs ? sau apel ? oanaportar oanaportar Buna seara ! Este vorba despre un litigiu prin care s-a cerut angajarea raspunderii civile delictuale a fostului contabil sef. Institutia a pierdut ... (vezi toată discuția)