avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara. Am poprire pe cont la banca Ing. Totodata, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara. Am poprire pe cont la banca Ing. Totodata, vreau ...

Buna seara. Am poprire pe cont la banca Ing. Totodata, vreau sa va intreb daca am un cont deschis la CAR si luna de luna,se depunea cate 50 lei, banca ar putea sa confiste banii de acolo?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:16, 22 Aprilie 2022
Bazele de date ale executorilor nu cuprind si conturile CAR )acestea nefiind entitati bancare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un cont de salariu deschis la banca ing pe care ... anoctav anoctav Buna ziua. Am un cont de salariu deschis la banca ING pe care vreau sa il inchid datorita faptului ca m-am mutat la alta banca asta din cauza faptului ca mi se ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Blocare cont fara poprire 87scope 87scope Buna ziua, Am un card de 3000 Lei si un extra ROl tot de 3000 Lei. Contul de extraRol a fost reziliat din cauza imposibilitati de plata. In ultimele 20 ... (vezi toată discuția)