avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face contestatie la prelungirea arestului ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face contestatie la prelungirea arestului preventiv? ...

Buna seara.
Se poate face contestatie la prelungirea arestului preventiv?
Verisorului meu i-a fost prelungita perioada de arest preventiv cu inca 30 de zile(pt furt calificat,la prima abatere).
Se poate face contestatie?Ce sanse sunt sa fie lasat acasa?
va multumesc pentru atentie
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2022
Lala-lula, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:53, 21 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate face contestatie dar soluția depinde de foarte multe lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă partea păgubită și-a recuperat prejudiciul si renunță ... Lala-lula Lala-lula Dacă partea păgubită și-a recuperat prejudiciul si renunță la plângere,verișorul meu poate fi lăsat acasă? Momentan se află în arest preventiv. (vezi toată discuția)
Nemultumire fata de avocatul aparator Lala-lula Lala-lula Buna seara In cazul reprezentarii intr-un caz penal (furt calificat) ,avocatul aparator nu se ocupa de caz cum ar trebui. Intr-o luna de arest preventiv al ... (vezi toată discuția)
Furt calificat gya_dulcyk gya_dulcyk buna seara, am un prieten care in urma cu cateva zile a intrat in casa unei persoane impreuna cu inca un prieten si au furat bani, ob de valoare si trei ... (vezi toată discuția)