avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La ieșirea din sens giratoriu am voie sa schimb ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La ieșirea din sens giratoriu am voie sa schimb directia de pe ...

La ieșirea din sens giratoriu am voie saschimb directie de pe banda2 pe banda1 dacă este liberă si după incadrarea pe banda1 se află trecerea de pietoni și acord prioritare la un pietoni și sunt lovit de o altă mașină atunci cine se face vinovat?
Cel mai recent răspuns: tudorascu f , utilizator 19:32, 21 Aprilie 2022
Cel care a intrat in tine. Daca deja erai pe banda si nu te-ai bagat in fata lui fara sa te uiti.
In sensul giratoriu intrii pe 1 iesi pe 1,intrii pe 2 iesi pe 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in intersectie cu sens giratoriu predator predator Buna ziua, am avut un accident cu masina in interiorul unui sens giratoriu, eu eram pe banda 2 sa fac bucla sensului la stanga cand cu viteza din stanga a ... (vezi toată discuția)
Un raspuns autorizat, va rog! poti sa te intorci in sensul giratoriu ... nicupiciu nicupiciu Un raspuns autorizat, va rog! Poti sa te intorci in sensul giratoriu de pe banda 1? Nu i dam de cap deloc, Unii zic ca da, altii ca nu! Si inca ceva, Banda 2 ... (vezi toată discuția)
Accident în sens giratoriu: am fost lovit de șoferul unui tir în paralel cu care mă oprisem. cine este vinovat, și ce riscuri pot apărea? florindumitrasc florindumitrasc Buna ziua, Am avut un accident intr-un sens giratoriu cu un autocamion. Acesta era deja intrat in sensul giratoriu pe banda 2 (spre interiorul sensului), cu ... (vezi toată discuția)