avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotararea data la Fond in cazul judecarii unui proces ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotararea data la Fond in cazul judecarii unui proces de partaj ...

Hotararea data la Fond in cazul judecarii unui proces de partaj , m-a nemultumit . Am decis sa fac Apel . Am platit un avocat , mi s-a fixat taxa de timbru judiciar cu facilitatea de a plati in rate lunare . Aelul nu a fost admis . A fost respins . I n acest caz se poate stopa plata taxei lunare de timbru judiciar si ratele lunare platite pana la pronuntarea respingerii Apelului sa mi se restituie restituie . Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: MIHALCEA Enciu Vasile , utilizator 09:08, 24 Aprilie 2022
Buna ziua,

In situatia in care apelul dvs. a fost respins ca nefondat, ratele corespunzatoare taxei judiciare de timbru trebuie in continuare achitate si nu vor fi restituite.
Multumesc Domnule Avocat , pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa timbru partaj leona777 leona777 buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog. Am deschis proces de partaj impotriva fostului sot, ptr ca nu dorea sa vindem casa, am platit taxa timbru ... (vezi toată discuția)
Ridicare taxa de timbru cec ajutor judiciar siminasim siminasim Buna ziua, in 2016 am deschis un proces de partaj in care avocata a cerut taxa timbru CEC ajutor judiciar in rate. In aprilie 2017 sotul a vrut solutionarea ... (vezi toată discuția)
Partaj, taxa de timbru stefanliliana stefanliliana Mi a fost respinsa cererea de partaj in care eu cer cota parte din valoare imobil după 15 ani de căsnicie și aducand că aport la î reconstructia ... (vezi toată discuția)