avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am depus declaratia 100 si am omis sa declar un ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am depus declaratia 100 si am omis sa declar un impozit.

Buna.
am depus declaratia 100 si am omis sa declar un impozit. Ma puteti sfatui va rog cum trebuie procedat ? Depun o noua declaratie 100 doar cu impozitul nedeclarat sau complectez si cu impozitele din declaratia initiala ? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:03, 22 Aprilie 2022
Da se depune inca o D100 cu impozitul nedeclarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie rectificativa la d100 stelach stelach Buna ziua, am depus declaratia 100 pentru un impozit , si am omis un alt impozit. Cum se face correct rectificarea. Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Rectificativa declaratia 100 turturea turturea Cum pot depune o rectificativa la declaratia 100/martie 2010, avand in vedere ca am trecut in declaratie doar impozitul pe salarii cu valoare zero iar ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende martady martady Buna ziua Va rog dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns la întrebarea: Cât este amenda dacă nu am trecut impozitul pe dividende in declaratia 100 ... (vezi toată discuția)