avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... O persoană cu domiciliul în orașul X, locuiește cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

O persoană cu domiciliul în orașul X, locuiește cu chirie ...

O persoană cu domiciliul în orașul X, locuiește cu chirie in orasul Y si intre timp isi ia viza de flotant in orasul Z (pentru școala de șoferi). La recensămînt,unde se declară?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:23, 22 Aprilie 2022
Unde locuia la 1 decembrie 2021.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flotant smarandita67 smarandita67 daca eu am domiciliul in acte in orasul x si momentan locuiesc si lucrez in orasul Y unde stau cu chirie intr-un apartament si am contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Viza flotant / mutatie valentinnn valentinnn Buna ziua, Se da urmatoarea speta: Domiciliu pe C.I.intr-un oras. Odata cu schimbarea locului de munca, te muti intr-un alt oras la un prieten, fara ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie andreea_bucalau andreea_bucalau Buna ziua, Locuiesc in chirie in alt judet decat cel in care am domiciliul, intr-o garsoniera, fara sa fi incheiat un contract de inchiriere. Proprietarul ... (vezi toată discuția)