avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, O ferma din Germania m-a angajat in scopul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, O ferma din Germania m-a angajat in scopul recrutării ...

Buna seara,
O ferma din Germania m-a angajat in scopul recrutării de muncitori sezonieri pentru agricultura. Întrebarea mea este, am voie sa desfășor aceasta activitate in România numai pe baza contractului nemțesc sau trebuie sa deschid in România Firma de recrutare personal ? Este urgent deoarece trebuie sa semnez contractul . Va rog sa ma ajutați cu aceasta informație. Va mulțumesc ! Cu stima, Valentina Cojocaru
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:09, 25 Aprilie 2022
Trebuie sa deschideti in România o agentie de recrutare personal .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata, din cate stiu eu, trebuie deschisa firma in Romania, domeniul este sensibil si este destul de aspru reglementat. In plus, trebuie sa aveti si ceva experienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recrutare forta de munca germania gligormi gligormi Buna ziua, As vrea sa stiu in ce conditii pot trimite oameni la munca din Romania in Germania. Care are fi cea mai buna varianta: sa fac o firma de ... (vezi toată discuția)
Recrutare in vederea detasarii Victorialexe Victorialexe Buna ziua, O agentie de recrutare care selecteaza personal care este angajat de o agentie de munca temporara in vederea detasarii in strainatate, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme de recrutare de personal CPM17 CPM17 Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt conditiile pentru a infiinta o firma de recrutare de personal. (vezi toată discuția)