avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, In seara aceasta, venind pentru a petrece ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, In seara aceasta, venind pentru a petrece Pastele ...

Buna seara,
In seara aceasta, venind pentru a petrece Pastele la un prieten undeva in judetul BR la bloc, cand am ajuns am avut neplacura surpriza de a gasi tavanele inundate de catre vecinele de la etajul 1. Aparte de faptul ca refuza sub orice forma sa isi investigheze sursa avariei spunand sa ii cautam noi instalator daca vrem sa nu ne mai ploua in casa.
In spirit de razbunare, pe la ora 23, in timp ce serveam cina si avand o muzica de fundal, ne-am trezit cu un doi agenti de politie la usa veniti pentru deranjarea linistii publice, acestia la momentul cand am deschis usa, imediat dupa salutul aferent, au intrebat uimiti "aceasta este muzica tare?", m-au legitimat dupa care mi-au urat seara buna si au plecat.
Blocul NU are asociatie, ca atare nu am cui sa ma adresez pentru a opri alimentarea cu apa, furnizorul de apa nu intervine.
In stilul aceasta nu va mai ramane absolut nimic din tavanele de rigips in care in prezent balteste apa infiltrata in vata minerala.
Ce masuri pot intreprinde pentru a opri apa insa fara ca actiunea mea sa poata veni bumerang impotriva mea?
Deasemenea, in cazul in care vor continua apelurile catre politie ca si razbunari gratuite, in ce masura pot fi aceasta considerate hartuiri?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiltratii apa balcon Nnutas Nnutas Buna, locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Am achizitionat apartamentul in 2017, iar pe la mijlocul anului 2018 am finalizat renovarea acestuia. La ... (vezi toată discuția)
Am inundat vecinul de jos TroAndrei TroAndrei Buna ziua, am si eu o situatie si as vrea o lamurire in cazul meu. Anul trecut am inundat un vecin de sub mine, inundatia a avut loc binnenteles in periada ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse apartament cu prima casa PHUSULAN PHUSULAN Buna ziua, Am achizitionat acum 1 luna un apartament la et. 9 intr-un bloc de 10 etaje, din anul 1981.Mentionez ca la prima ploaie, am inceput sa am ... (vezi toată discuția)