avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de colaborare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de colaborare

unde se depun contractele de colaborare intre o firma si o persoana fizica
Cel mai recent răspuns: sssmihaela , utilizator 18:47, 25 Octombrie 2010
nu se depun nicaieri, se pastreaza la ambele parti , persoana juridica e raspunzatoare de contract si tot ea vireaza si impozitul retinut din venitul prevazut in contract
buna ziua, am si eu o intrebare. sotul meu este medic stomatolog si are un cmi si de curand s-a hotarat sa plece si sa profeseze in alta tara.
in aceste conditii:
1. care este cea mai avantajoasa si mai facila metoda de a continua activitatea cmi-ului cu un alt medic in conditiile in care el s-a gandit un fel de colaborare pe procent din incasari?
2.ce fel de contract se incheie, si ce fel de obligatii va avea cmi-ul catre medicul colaborator si catre stat, unde se inregistreaza contractul?
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare medic stomatolog la cmi...cu contract colaborare? sssmihaela sssmihaela buna ziua, sotul meu este medic stomatolog si detine un cmi. I s-a oferit posibilitatea sa mearga sa profeseze in Franta, dar nu doreste sa suspende ... (vezi toată discuția)
Model contract colaborare andreeac89 andreeac89 Buna ziua, Un CMI (PFA) servicii stomatologice ce are contract de concesionare pentru un spatiu ar dori sa faca un contract de colaborare cu un medic ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical, microintreprindere sau pf-a?? ionas sorin ionas sorin Buna ziua, as dori sa aflu ce statut are un cabinet medical. Se poate considera microintreprindere sau este asemanator PF-a-ului. Caci daca este considerat ... (vezi toată discuția)