avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces partial blocat in apartament nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces partial blocat in apartament nou

Buna ziua.
In urma achizitiei unui apartament direct de la dezvoltator,in stadiul de proiect, am constatat la receptia acestuia ca a fost montat contoarul de gaze al apartamentului in dreptul usii de acces in apartament, suprapunandu-se partial pe cadrul usii.

Am mentionat in Pv aceasta situatie iar dezvoltatorul a confirmat verbal ca este ,anapoda" insa nu mi-a oferit nicio solutie. La insistentele mele de a primi o solutie in acest caz, dezvoltatotul mi-a transmis ca asa a fost proiectul si daca vreau vreo modificare sa iau legatura cu proiectantul dupa semnarea ctr final de v-c, sa vad im ce masura este posibila o schimbare...
Ce demersuri pot face si ce drepturi am in aceasta situatie?
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2022
Georgia.TH, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:48, 27 Aprilie 2022
Este de preferat ca toate eventualele interventii sa se faca anterior semnarii contractului de achizitie,astfel incat costurile aferente modificarii proiectului tehnic cat si manopera aferenta sa fie suportate de catre dezvoltator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicare inspectoratul de stat in construcții gsilviui gsilviui Salutări. Am doua topic-uri oarecum similare. Locuiesc într-un ansamblu rezidențial, iar apartamentul cumparat de mine observ ca are doua neajunsuri. Este ... (vezi toată discuția)
Consider ca este tulburare de posesie v_constantin v_constantin Electrica schimba instalatia de distributie a energiei electrice in bloc si scot contorii din apartamente in spatii comune, respectiv pe hol. Am fost pus in ... (vezi toată discuția)
Continutul unui ctr. de achizitionare a unei case noi construite iulyana71 iulyana71 Buna seara, De curand am semnat un antecontract cu o persoana fizica pentru achizitionarea unei case, construita in anul 2010. Este un duplex pentru 2 ... (vezi toată discuția)