avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ong persoana cu handicap
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ong persoana cu handicap

Buna ziua,
Sunt persoana cu handicap.
In ce condiții pot înființa o asociație nonguvernamentala pentru pers cu handicap? Ce acte-mi trebuie?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:21, 20 Septembrie 2022
Procedura e putin mai complicata, nu poate fi explicata in cateva randuri. Cititi Ordonanta 26/2000 O gasiti in forma actualizata gratuit pe legislatie.just.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Umblu pe la tribunal sa modific statutul. EU ALECSIA EU ALECSIA Buna seara.Am si eu o nelamurire.Din luna iunie umblu pe la tribunal sa modific statutul sau nu stiu sigur ce trebuie sa fac.Am un ONG cu 5 membrii ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva catalinban catalinban Buna ziua! Am citit cam tot ce este scris despre infiintarea unei asociatii sportive si tot am nelamuriri....poate sunt mai greu de cap. Sa o luam cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie - procedura DalianaB DalianaB Nu am nici o tangenta reala cu legile juridice si trebuie sa recunosc ca nici nu stiu unde anume sa caut informatii in acest sens. Sunt interesata a-mi ... (vezi toată discuția)