avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, vreau sa fac succesiunea după un părinte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, vreau sa fac succesiunea după un părinte decedat ...

Buna ziua, vreau sa fac succesiunea după un părinte decedat și exista un garaj, construit in 1982, cu teren in consiune, fără acte de proprietate pe clădire, neînregistrat. Pentru a face intabularea ce acte sunt necesare? Care ar fi timpul până la obținerea actului pentru a incepe succesiunea? Unde se fac aceste acte?

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare garaj pe teren concesionat mirage08 mirage08 Va salut, As avea o intrebare: doresc sa cumpar un garaj pe care in acest moment il inchiriez.Am inceput sa inchiriez garajul de la o doamna de la parter eu ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate in baza certificatului de mostenire ContSters341336 ContSters341336 Situatia mea este una foarte dificila. Mama mea a mostenit de la parinti ei un teren de 180 mp. Terenul respectiv era de 1800 de mp a fost impartit in 5 copii ... (vezi toată discuția)
Intabulare garaj fara autorizatie de constructie MarDan78 MarDan78 Buna ziua. Am un garaj construit din 1995 care nu are autorizatie de constructie si vreau sa-l intabulez. Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru ... (vezi toată discuția)