avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandirea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandirea permisului

am fost judecat si achitat pentru conducere in stare de ebrietate. Care sunt procedurile de recuperare a permisului?
multumesc
Cel mai recent răspuns: george30 , utilizator 22:03, 17 Ianuarie 2010
Mergeti la instanta si obtineti copie legalizata cu mentiunea "definitiva si irevocabila"de pe hotararea de achitare,
Cu aceasta copie mergeti la Politia Rutiera si solicitati eliberarea permisului suspendat.
e apel...mai au recurs...pot face ceva?mentionez ca cererea de achitare a fost o sugestie subtila a procuraturii
Procesele nu se solutioneaza in baza unor"cereri subtile" ,cum le numiti dvs..
Asteptati ramanerea definitiva a hotararii si apoi formulati intrebari de acest gen.
Pana atunci mai aveti de asteptat...
sugestia subtila a fost faptul ca atunci cand s-a cerut si subsidiar procuroarerea i-a recomandat avocatului sa ceara achitarea definitiva. cert e ca eu as fi avut dreptul de a conduce si pana acum fiind nevinovat pana la condamnare. ceea ce vroiam sa stiu este: care este procedura de a-mi recupera permisul avand in vedere ca locul de munca depinde de asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila addriantudor addriantudor Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra urmatoarei probleme. In data de 22 august 2010 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila - termen de predare a permisului AntonioStefan AntonioStefan Buna seara, Pe 25 februarie mi-a fost respinsa contestatia facuta la Judecatorie in urma unui eveniment rutier. Permisul mi-a fost suspendat pe 30 zile si ... (vezi toată discuția)
Admiterea contestatiei la procesul verbal incheiat de politia rutiera nihil_sine_deo nihil_sine_deo Buna ziua! Sunt Sorin, din Bucuresti Acest forum abunda in informatii pertinente si utile, motiv pentru care le multumesc celor care-si pierd din timpul ... (vezi toată discuția)