avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CALCULUL PUNCTAJULUI LA PENSIONARE Intr-o perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CALCULUL PUNCTAJULUI LA PENSIONARE Intr-o perioada de activitate pe baza unui contract de munca ...

Intr-o perioada de activitate pe baza unui contract de munca pe perioada nedeterminata, beneficiezi de CM (concediu medical) de 4 luni si urmarea a mentinerii starii de sanatate nerecuperata, angajatul este pensionat pe caz de boala.
Perioada de CM este inclusa in calculul punctajului lunar a valorii pensiei pentru perioada completa de cotizare si cu ce procent/valoare?

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de boala andra_georgi2002 andra_georgi2002 Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se calculeaza pensia pe caz de boala. In functie de salariul net pe ultimele 6 sau 12 luni, sau venitul pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Variante de pensionare linualin linualin Va supun atentiei urmatorul caz: Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala ndbi ndbi Buna ziua, am 42 de ani si am lucrat 23 de ani din care 11 ani gr a|| a , acum in ultimul an ma-m inbolnavit si sunt in CM de 9 luni am tot sperat la o ... (vezi toată discuția)