avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respingere plângere! Bună seara, am primit o amenda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respingere plângere! Bună seara, am primit o amenda pentru ...

Respingere plângere!
Bună seara, am primit o amenda pentru munca la negru a 2 muncitori
Găsiți pe un șantier, de fapt au semnat contractul cu o zi înainte dar nu am transmis în revisal,am depus o contestație în instanta și mi-au respins plangerea,și îmi da drept de apel,ce mai pot face?,mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:29, 28 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pentru răspuns, credeți ca sar mai putea schimba sentinda,ca astfel trebuie să plătesc cei 40000 lei,

Voinea Liviu a scris:

Exact ce ati spus:Apel,in termen!

Instanţa de apel poate păstra hotărârea atacată, situaţie în care, după caz, va respinge, va anula apelul ori va constata perimarea lui.
sau
În caz de admitere a apelului, instanţa poate anula ori, după caz, schimba în tot sau în parte hotărârea apelată.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar-motivare POLICARP56 POLICARP56 Varianta fratelui si au fost compensate cheltuielile de judecata [3729 lei] cu sulta [2029 lei], rezultand obligatia paratului [fratele] de a-mi plati suma de ... (vezi toată discuția)
Pasi in procesele civile. eugen68octavian eugen68octavian Buna ziua. In cazul unei hotarâri dată de judecătorie, de respingere, într-o plângere contravenţională asupra unui proces verbal întocmit de garda ... (vezi toată discuția)
Apelul - pe intelesul justitiabilului raducuf raducuf Bunza ziua! Va rog sa ma scuzati daca intrebarile mele sunt \"ciudate\" insa as vrea asa ma lamuriti in privinta catorva lucruri: 1.Apelul este calea de atac ... (vezi toată discuția)