avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj judiciar-motivare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj judiciar-motivare

Varianta fratelui si au fost compensate cheltuielile de judecata [3729 lei] cu sulta [2029 lei], rezultand obligatia paratului [fratele] de a-mi plati suma de 1500 lei. Intrebarea mea este; CONSIDERATI CA LA APEL VOI AVEA SANSE DE A OBTINE VARIANTA PROPUSA DE MINE?Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:55, 13 Octombrie 2018
Considerăm că soluțiile pe care le pronunță instanța de apel sunt:
(1) Instanța de apel poate păstra hotărârea atacată, situație în care, după caz, va respinge, va anula apelul ori va constata perimarea lui.
(2) În caz de admitere a apelului, instanța poate anula ori, după caz, schimba în tot sau în parte hotărârea apelată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apelul - pe intelesul justitiabilului raducuf raducuf Bunza ziua! Va rog sa ma scuzati daca intrebarile mele sunt \"ciudate\" insa as vrea asa ma lamuriti in privinta catorva lucruri: 1.Apelul este calea de atac ... (vezi toată discuția)
Respingere plângere! bună seara, am primit o amenda pentru ... larisaflory larisaflory Respingere plângere! Bună seara, am primit o amenda pentru munca la negru a 2 muncitori Găsiți pe un șantier, de fapt au semnat contractul cu o zi ... (vezi toată discuția)
Judecare apel in lipsa apelantului ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! E obligatoriu sa ma prezint in instanta la apel eu fiind apelantul?Specific ca nu am avocat, iar intimatul in intampinare nu cere alta expertiza ... (vezi toată discuția)