avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... pontaj ore ședintă CSSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

pontaj ore ședintă CSSM

Buna ziua.
În condițiile în care ședințele CSSM s-au ținut online (de acasă), cum se pontează aceste ore?
Menționez că este vorba de angajați care lucrează în ture, iar ședința s-a ținut în timpul zilei, după ce unii angajați ieșiseră din tura de noapte și se aflau la domiciliu și nu în timpul programului.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: MihaelaaC73 , utilizator 08:05, 29 Aprilie 2022
Sedintele CSSM se desfasoara in timpul programului de lucru.
Lucratorii care au participat online (de acasa) in afara orelor de program au prestat ore suplimentare, care se platesc/ se primesc libere, in mod corespunzator.
Va multumesc frumos pentru clarificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paznic de noapte si zi adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti care sunt conditiile de numerare a unui angajat- paznic de noapte ?ce drepturi are angajatul ? (vezi toată discuția)
Program de lucru in ture rrramor rrramor Daca am un program de lucru in ture de 12 / 72, platesc orele de noapte cu spor de 25%, cum abordez zilele de sambata si duminica?Daca vor fi lucrate, stiu ca ... (vezi toată discuția)
Sporul de noaptesi turele de sambata si duminica burlacuirina burlacuirina Sotul lucreaza ca portar in cadrul serviciilor stundetesti Gheorghe Asachi.Are 4 luni de cand nu beneficiaza de sporul de 25% pt tura de la ora 22 la ... (vezi toată discuția)