avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Încerc să rezolv pensia de urmaș după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Încerc să rezolv pensia de urmaș după tata. El ...

Bună ziua! Încerc să rezolv pensia de urmaș după tata. El a fost veteran de război în U. R. S. S, a decedat în 2000. Acum după 9 luni de când am depus dosarul, se trezesc să îmi cere cere certificatul de căsătorie între tata și mama, dar ei au divorțat în 1989. Chiar nu înțeleg ce legătură are cu mama sau ce trebuie să dovedesc eu, am depus atunci toate actele, inclusiv certificatul de naștere al meu. Întrebarea mea este este după divorț mama ar trebui să aibă încă certificatul de căsătorie? A găsit printre acte mama sentința de divorț. Vă rog frumos să mă ajutați cu niște lămuriri că nu mai înțeleg nimic. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: goldeneye_2_5 , utilizator 14:20, 28 Aprilie 2022
Buna ziua,
Daca a divortat, mama nu mai trebuie sa aiba certificatul de casatorie.
Depuneti sentinta de divort.
Vă mulțumesc pentru răspuns

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Daca a divortat, mama nu mai trebuie sa aiba certificatul de casatorie.
Depuneti sentinta de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Improprietarira veteranilor de razboi Liafodor Liafodor Tatal meu, verera din al doilea razboi ,decedat in anul 1992 , nu a primit cei 0,5 ha de pamant cu care au fost improprietariti veteranii . Sunt unica fiica ( ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Drepturi veteran de razboi gabitataru gabitataru Bunicul meu a fost veteran de razboi, insa a decedat in 1989 (in Calarasi). Mama, care este urmasa lui directa, nu a revendicat niciun drept (teren, sume de ... (vezi toată discuția)