avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru ce sediu secundar ma declar la ANAF?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru ce sediu secundar ma declar la ANAF?

Buna ziua,
Am o societate cu activitatea principala de inchiriere spatii, pe care o desfasor de la sediu.
mai am 5 puncte de lucru:
1 peste 5 angajati cu activitate, alta decat inchiriere de sedii - declarat la ANAF
1 sub 5 angajati cu activitate inchiriere de spatii- declarat la ANAF
1 fara angajati, cu activitate de inchiriere spatii - nu e declarat la ANAF
1 birou acasa - nu e declarat la ANAF
1 teren neinchiriat, fara activitate, fara angajati - nu e declarat la ANAF.
Toate sunt deschise de ani de zile si imi apar pe certificatul constatator de la ORC.
Nu sunt lamurita care trebuie si care nu trebuie declarate la ANAF.
Va multumesc pentru raspunsuri
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru andreea20ro andreea20ro buna ziua,am un punct de lucru declarat la administratia financiara ca si punct secundar(deoarece am avut mai putin de 5 angajati),acum am depasit numarul de 5 ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)