avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, In perioada noiembrie-aprilie două ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, In perioada noiembrie-aprilie două societăți de ...

Buna ziua,
In perioada noiembrie-aprilie două societăți de gaze ne au emis facturi concomitente, este vorba despre restartenergy unde aveam contract și după ce am vorbit cu dânșii și le am semnalat că și engie.
Am semnalat aceasta problema la ambele societăți și n am ajuns la nici un numitor comun.
Cei de la restartenergy mi au răspuns că începând cu data de 19 noiembrie le a fost retrasă licență de furnizare gaze naturale și reziliază contractul cu noi începând cu 31 martie.
Am toate facturile plătite la restartenergy și pot să fac dovada.
Ce este de făcut în această situație? Ce mă puteți sfătui? Sa fac plângere la OPC sau unde și împotriva cui?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:27, 28 Aprilie 2022
Initial sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului
Conditionat de raspunsul autoritatii veti putea hotari eventuale alte demersuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme furnizor de ultima instanta element94 element94 Salutare. In data de 26 Noiembrie am primit o notificare de la Engie, cum ca Restart Energy a renuntat la noi ca si client ( gaz ). Daca nu dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca am un contract de gaze naturale, persoana juridica, ... Alysa Alina Alysa Alina Buna ziua! Daca am un contract de gaze naturale, persoana juridica, încheiat în 2018 în derulare cu ENGIE în care prețul cel mai mare calculat la ... (vezi toată discuția)
Anul trecut mi-am cumparat o casa langa bucuresti unde m-am mutat ... roxy_music roxy_music Anul trecut mi-am cumparat o casa langa Bucuresti unde m-am mutat in decembrie, deoarece abia atunci am avut gaze si am putut pune in functiune centrala. Luna ... (vezi toată discuția)