avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Fratele meu e in divort cu sotia,Din cauza ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Fratele meu e in divort cu sotia,Din cauza ca nu s ...

Buna ziua
Fratele meu e in divort cu sotia,Din cauza ca nu s au inteles dureaza mult.Ea a plecat de acasa de aproape un an deoarece avea amant si a vrut sa isi traiasca viata,copiii 2 minori au ramas cu fratele meu.Ea cere copiii in special fata care in ultima vreme a zis ca ar vrea sa mearga cu ea.Mama nu s a ingrijit de copii.Vii la 2 saptamani acasa si le dai cativa banuti si 2 caserole de carnati.Mai mult la fata ii da bani,ca pe ea o intereseaza sa ia fata ca stie ca baiatul nu vrea sa merga cu ea si nu vrea sa plateasca intretinere.Asa ca manipuleaza copilul dupa ce 10 luni de zile nu a luata nicaieri, acum vine si o mai scoate in oras.Intrebare:exista sanse sa ii dea judecatorul fata daca ea vrea chiar daca intr un fel se poate spune ca si a abandonat copiii ca sa traiasca cu amantul care si el si a lasat nevasta cu copiii?Minorii au peste 10 ani vor fi intrebati.Dar eu intreb,faptul ca mama si a lasat copiii cu tatal fara sa o intereseze daca au cu ce se incalzi,daca au haine,daca au ce manca.Practic nu a contribuit cu nimic la intretinerea lor,
Imoralitatea ei ar putea fi un motiv de a nu i se acorda copilul?O femeia care considera ca copiii sunt destul de mari sa isi aiba de grija singuri si pleaca cu amantul merita sa i se incredinteze copii?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:18, 4 Mai 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca are avocat fratele poate.sa lupte pt a "pastra copii"sau altfel spus domiciliul copiilor sa fie stabilit la tata.Faptul ca a plecat sotia poate fi un avantaj pt tata dar depinde de probele administrate etc.Daca nu are av e complicat ss se descurce singur,...Chiar daca fata spune ca vrea la mama judecatorul apreciaza,nu pozitia copilului e decisiva...Problema cu imoralitatea nu conteaza sunt prostituate care.isi ingrijesc copii si mame bisericoase care i neglijeaza asa ca..
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vi se poate da un raspuns cert. Doar avocatul care intra in dosar poate formula o opinie juridica, dar nici aceea nu este 100% certa caci nu avocatul va pronunta hotararea ci judecatorul.

Judecatorul va da aceasta hotarare in baza cererilor partilor si a probelor administrate. Asa ca mama trebuie sa ceara copila ca sa ii fie data, tatal de asemenea.

Tatal daca afirma existenta unei relatii extraconjugale trebuie sa o probeze si nu numai atat ci si ca mama nu este persoana cea mai in masura sa ingrijeasca si supravegheze copii, ca nu e face mancare, ca nu are venituri, ca ii neglijeaza, ca ii abuzeaza etc...in lipsa unor astfel de probe concludente pentru discutia juridica din speta nu ne putem pronunta ce se va dispune sau nu.
sunt prostituate care isi ingrijesc copiii si mame bisericoase care-i neglijeaza Superb, d-le avocat! Respect!
Da,respect.A plecat cu amantul care la randul lui are familie cu 2 copii minori,si el a parasit casa lasand sotia fara un ban,ba chiar a luat alocatia copiilor de pe card.
Eu inteleg ce spuneti.Aici e vorba de doi ,,oameni,, care au plecat sa isi traiasca viata impreuna fara sa le pese de ce ramane in urma.Fratele meu a fost in strainatate a trimis mii de euro acasa iar ea a fituit o parte din ei cu amantul.Cand a ramas in tara fratele meu lucra cu baiatul cel mare in jud iasi si veneau acasa la cateva zile.In una din seri cand au venit acasa fata care nu implinise 12 ani nu avea in frigider decat un ou si o vanata si se chinuia sa isi faca o vanata pane.Iar doamna mama plecase de dimineata la servici acolo in localitate unde lucra ca vanzatoare si ar fi trebuit la ora 14 sa fie acasa.Era 7 seara cand a ajuns fratele meu cu baiatul iar ea nu era acasa si nici nu a lasat mancare la copii.Respect oentru asa o mama?
Daca ii erau dragi copiii nu ii lasa de izbeliste asa cum o facea demult cand nici fratele meu nu stia ce se intampla acasa.

DlGoe a scris:

sunt prostituate care isi ingrijesc copiii si mame bisericoase care-i neglijeaza Superb, d-le avocat! Respect!

@hanah N-ati priceput sensul corect! O fi (si) din vina mea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ... increditare minori ContSters142247 ContSters142247 buna ,as avea si eu niste intrebari am un prieten care trece prin divort ... avand 2 copii minori (fata 9 ani , baiat 13) sotia lui a plecat de acasa fara ... (vezi toată discuția)
Am probe că soția are relații extraconjugale. se pot aduce aceste probe în instanță în vederea obținerii custodiei copiilor? bogdan.bociu bogdan.bociu Eu am probe concrete cum ca sotia mea are relatii extraconjugale ( inregistrari audio, video, martori ). Chiar au fost impreuna intr-un alt judet, cazati la ... (vezi toată discuția)