avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cum se pot transfera drepturile banesti pe card bancar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum se pot transfera drepturile banesti pe card bancar ale unei ...

cum se pot transfera drepturile banesti pe card bancar ale unei persoane cu grad 1 de handicap?persoana este nedeplasabila tintuita la pat, are pensia pe card,dar trebuie un extras de cont care se da doar titularului;in concluzie exista solutie?(ideea este ca vrem sa renuntam la serviciul postal)

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Virare pensie urmas pe card viomusicstudio viomusicstudio Buna ziua! Pe scurt: sunt persoana nedeplasabila (maladie Lobstein), talat meu a decedat in vara anului trecut, am ramas singur si am fost nevoit sa ma mut sa ... (vezi toată discuția)
Trecere pensie in cont bancar din pensie prin posta Socol Socol Ce trebuie intreprins pentru a primi pensia pe card? Pana in prezent, pensia venea acasa, adusa de postas. Tinand cont ca pensionarul este nedeplasabil, poate ... (vezi toată discuția)