avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa cu profil de contructii /amenjari interioare iar ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa cu profil de contructii /amenjari interioare iar serviciile sa fie prestate in Paris.

buna ziua
doresc sa infiintez un pfa independent cu profil de contructii /amenjari interioare ,iar serviciile sa fie prestate in paris.
va rog rog sa imi raspundeti daca este posibil din punct de vedere legal si daca forma juridica -pfa este in regula pt a functiona inafara tarii
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:08, 8 Mai 2022
PFA înseamnă că activitatea principală poate fi exercitată doar de persoana autorizata, fără nici un ajutor în domeniu. Cât despre desfășurarea unei astfel de afaceri în străinătate e bine să aflați de acolo. Aici nu cunoaștem legile altor țări. Cele românești sunt prea destule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate platitoare sau neplatitoare tva ? cb2005 cb2005 Inteleg ca daca societatea la infiintarea ei a fost declarata platitoare de TVA ,nu se poate inregistra ulterior ca neplatitor TVA.Societatea are ca domeniu de ... (vezi toată discuția)
Agentie plasare forta de munca Thurston2010 Thurston2010 Sotia mea este de nationalitate filipineza cu rezidenta membru de familie cetatean roman. Vreau sa ii deschid o agentie de plasare forta de munca din Filipine ... (vezi toată discuția)