avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Daca in urma succesiunii dupa tatal meu eu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Daca in urma succesiunii dupa tatal meu eu primesc ...

Buna seara! Daca in urma succesiunii dupa tatal meu eu primesc o cota parte impreuna cu sora si mama mea dintr-un imobil si ma despart de sotul meu ( nu facem partajul si o sa ramanem coproprietari) am sa impart intr-un eventual partaj si acest imobil? Mentionez ca atunci cand ne-am casatorit am incheiat un contract prenuptial.
Bunurile mostenite sunt bunuri proprii si asa raman.
Bunurile mostenite nu intra la partajul bunurilor comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la succesiune coddani coddani as avea nevoie de o informatie in problema mea. suntem 4 frati (toti suntem majori), iar in primavara anului 2009 mama noastra a decedat; la 3 luni dupa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,sunt căsătorită de 18 ani și am o fiica de 18 ... mateescu.sabina mateescu.sabina Bună ziua,sunt căsătorită de 18 ani și am o fiica de 18 ani; soțul meu are mai multe proprietăți,însă eu nu am nimic pe numele meu.,sunt ... (vezi toată discuția)
Contract prenuptial ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! as dori sa stiu daca exista mai multe tipuri de contracte prenuptiale, cat costa asa ceva in situatia in care ma casatoresc cu cineva, avem fiecare ... (vezi toată discuția)