avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul partajul sotul a lucrat sotia nu a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul partajul sotul a lucrat sotia nu a fost intretinuta sotul ...

divortul partajul sotul a lucrat sotia nu afost intretinuta sotul a lucrat in Tara
si in strainantate a trimis bani lunar pentru a avea cu ce trai familia in romania la cit are dreptul din partaj sotia
Cel mai recent răspuns: parkinson , utilizator 14:09, 29 Aprilie 2022
Legea prezuma o cota egala de contributie a ambilor soti.
Cel care solicita o cota mai mare sau majoritara, ar trebui sa faca dovada unor venituri suplimentare.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Legea prezuma o cota egala de contributie a ambilor soti.
Cel care solicita o cota mai mare sau majoritara, ar trebui sa faca dovada unor venituri suplimentare.

ce acte, trebue

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am dupa 53 de ani de casnicie la o casa inceputa acum ... Florea Aurelia Florea Aurelia Ce drepturi am dupa53 de ani de casnicie la o casa inceputa acum 32 de ani de sotul pe un teren mostenit, el dand divort? (vezi toată discuția)
Partajul in cazul dovedirii infidelitatii sotiei.. Florinm1973 Florinm1973 Am fost casatorit 19 ani din care a rezultat un minor de 16 ani care a ramas cu mine in locuinta. Pe sotie am inregistrat-o audio in timp ce discuta cu ... (vezi toată discuția)
Partaj dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se face partajarea urmatoarelor bunuri: 1.Am avut o garsoniera inainte de casatorie dar aceasta era a ICRAL-ului (cum ... (vezi toată discuția)