avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotia doreste sa schimbe domiciliul efectiv al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotia doreste sa schimbe domiciliul efectiv al copilului fara a avea motiv pertinent

Buna seara!
Acum o saptamana, sotia m-a anuntat ca doreste sa divortam la notar deoarece, in viziunea ei, nu mai suntem pe aceeasi lungime de unda (anuntul m-a luat printr-o mare surprindere, deoarece din punctul meu de vedere, nu parea sa existe vreo problema intre noi). Am incercat sa o conving ca asta nu e motiv ca sa ne despartim, a replicat ca se simte nefericita si intre timp si-a inchiriat un apartament, si-a dus lucrurile personale si doreste sa se mute urgent acolo impreuna cu copilul in varsta de 2.5 ani (copil pe care il mai bruscheaza verbal si fizic). M-a invitat sa o vizitez acolo ulterior mutarii ca sa facem tranzitia mai usoara pentru copil (intentionam ca la notar sa agreem asupra un program echilibrat in ceea ce priveste implicarea in viata copilului). Exista vreo modalitate de a o impiedica sa duca acolo copilul pana vom fi divortati? Precizez ca pana la momentul actual, nici macar cererea de divort nu a fost depusa, iar copilul are domiciliul in apartamentul meu proprietate personala.
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
bogdano_84, utilizator

Alte discuții în legătură

Relocare minor fara acordul tatalui liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Am divortat de fosta sotie din culpa comuna. Divortul s-a pronuntat definitiv in luna august a acestui an. Avem custodie comuna asupra copilului ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor Moveforward Moveforward Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu o situatie, daca se poate. Recent, sotul meu m-a anuntat ca vrea sa ne despartim si s-a mutat din apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Divort oanaradu87 oanaradu87 Buna seara!M-am casatorit acum 8 luni in urma dupa o relatie de 8 ani.Recent,sotul meu a considerat ca nu ne mai potrivim si mi-a sugert sa plec de acasa ceea ... (vezi toată discuția)