avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am permis spaniol și mi-a fost reținut în România! ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am permis spaniol și mi-a fost reținut în România! Cum îl ...

Am carnet spaniol și mia fost reținut în România! Cum îl recuperez dacă eu sunt fără picioare și nu mai pot ajunge în Spania?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:35, 30 Aprilie 2022
Daca la momentul retinerii ati solicitat ca permisul sa nu fie trimis in Spania :
Articolul 220
(1) Titularul permisului de conducere eliberat de o autoritate străină, împotriva căruia s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce, poate solicita șefului serviciului poliției rutiere pe raza căruia a fost constatată fapta restituirea documentului, înainte de expirarea perioadei de suspendare, cu cel mult o zi lucrătoare înainte de data părăsirii teritoriului României.
(2) În situația restituirii permisului de conducere potrivit alin. (1), șeful poliției rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române comunica sancțiunea aplicată autorității străine care a eliberat documentul.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului adyadyady adyadyady imi poate fii anulat permisu de politia romana daca yo lam obtinut in spania ?? (vezi toată discuția)
Mi s-a suspendat 90 zile in romania permisul obtinut in spania cosmin_leonard cosmin_leonard in uma cu 3zile mi sa retinut permisul de conducere pe teritoriul romanie ,mergand prin localitate am fost surprins cu viteza de 103kmh,intrebarea este cum pot ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in seara asta am trecut pe rosu intr o intersesctie, ... Crd97scd Crd97scd Buna seara, in seara asta am trecut pe rosu intr o intersesctie, am fost oprit de polite legitimate dar permisul de conducere nu l am avut la mine am mers ... (vezi toată discuția)