avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, in seara asta am trecut pe rosu intr o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, in seara asta am trecut pe rosu intr o intersesctie, ...

Buna seara, in seara asta am trecut pe rosu intr o intersesctie, am fost oprit de polite legitimate dar permisul de conducere nu l am avut la mine am mers la sectia de politie mi sa intocmit un proces verbal pentru retinerea permisului si suspendarea conduceri pe 30 de zile permisul meu fiind englezesc nu stiu cum sa procedez din cate stiu eu am dreptul de a conduce in afara tarii.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 23:06, 14 Decembrie 2020
Articolul 220
(1) Titularul permisului de conducere eliberat de o autoritate străină, împotriva caruia s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce, poate solicita sefului politiei rutiere pe raza careia a fost constatata fapta restituirea documentului, înainte de expirarea perioadei de suspendare, cu cel mult o zi lucratoare înainte de data parasirii teritoriului României.
(2) În situaţia restituirii permisului de conducere potrivit alin. (1), seful politiei rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române comunică sancţiunea aplicata autorităţii straine care a eliberat documentul.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am permis spaniol și mi-a fost reținut în românia! cum îl ... Narcisastanica Narcisastanica Am carnet spaniol și mia fost reținut în România! Cum îl recuperez dacă eu sunt fără picioare și nu mai pot ajunge în Spania? (vezi toată discuția)
Anularea permisului adyadyady adyadyady imi poate fii anulat permisu de politia romana daca yo lam obtinut in spania ?? (vezi toată discuția)
Predau permisul nemțesc? Laszlo Levente Laszlo Levente Bună ziua! Am următoarea speță: Am adresa de domiciliu la Brașov și reședința în Germania. Din 2017 am o sentință de suspendare a permisului de ... (vezi toată discuția)