avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducere varsta de pensionare.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducere varsta de pensionare.

Reducere varsta de pensionare.
buna ziua, va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare ; daca am lucrat 10 ani in grupa a 2 de munca ,pot beneficia cumulat si de reducerea varstei (2 ani) pentru ca locuiesc intr-o zona afectata de poluare ?
va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: psorinp , utilizator 18:03, 30 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se cumuleza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul reducere varsta pensionare mig03 mig03 Buna ziua, se poate cumula reducerea la varsta de pensionare obtinuta prin grupa I-a si a II-a de munca de dinainte de 2001 cu reducerea de 2 ani pentru ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta pensionare cu 2 ani - locuit 30 ani in zone poluate amaria2015 amaria2015 Buna ziua, Referitor la pensionare, va prezint urmatoarea situatie. Mama mea este nascuta in 25.01.1961, a implinit 60 de ani de curand. Conform legii ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare trecuta pe ... Barbu22 Barbu22 Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, ... (vezi toată discuția)