avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, as avea si eu nevoie de putin ajutor, pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, as avea si eu nevoie de putin ajutor, pe scurt , dosar ...

Buna ziua, as avea si eu nevoie de putin ajutor, pe scurt , dosar penal alcool, mi s-a comunicat sentinta pe 15.04 2022. Din calculele mele au trecut cele 10 zile pentru apel si vreau sa o legalizez insa tot ce am gasit pe net se refera in principiu la sentinte civile, nu penale. Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pt legalizarea unei sentinte penale sau nu este diferita fata de cea din procesele civile ? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 10:09, 3 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Nu va trebuie moddel. Il gasiti la intrare in Judecatorie sau la arhiva.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta penala socratev socratev Buna seara, am si eu o rugaminte va rog, din cauza faptului ca imi e greu sa ma deplasez, as vrea sa fac legalizarea unei copii a unei sentinte judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca bep bep Stie cineva daca mereu s-a pus pe hotararile judecatoresti stampila cu definitiv si irevocabil in momentul in care au trecut termenele de apel/recurs? Sau au ... (vezi toată discuția)