avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare sentinta penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare sentinta penala

Buna seara, am si eu o rugaminte va rog, din cauza faptului ca imi e greu sa ma deplasez, as vrea sa fac legalizarea unei copii a unei sentinte judecatoresti pronuntate acum aproape 9 luni. In curand se face 1 an si vreau sa fac legalizarea prin posta, in principiu mi am dat seama cum se face totul insa nu gasesc cum arata o cerere de legalizare a unei sentinte penale, pe net gasesc doar pentru sentinte civile, etc, si nu as vrea sa o gresesc, sa incerc sa o adaptez. pentru ca am nevoie de ea. M-ar ajuta mult un model fix pentru materia penala. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:34, 21 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un model.obligatoriu puteți adapta modelul cererii pt sentința civila.Cel mai simplu e sa sunați la instanta respectiva și sa întrebați dacă se poate solicita prin posta dacă e cazul sa trimiteți un plic autoadresat etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare sentinta legalizata prin posta Ares-3 Ares-3 Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog sa ma indrumatii in urmatoarea problema. doresc ... ciprian2023 ciprian2023 Buna seara. Va rog sa ma indrumatii in urmatoarea problema. Doresc sa scot o copie lagalizata de la arhiva judecatoriei Cluj-Napoca, o voi face prin posta ... (vezi toată discuția)
Taxe si timbre necesare pentru a obtine sentinta judecatoreasca definitiva baura baura Ce taxe se platesc, si unde, in cazul in care doresc sa obtin o sentinta juecatoreasca definitiva, intr-un proces cu CNADR (rovigneta). Mentionez ca procesele ... (vezi toată discuția)