avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua !Îngrijesc o doamna in virsta care mi a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua !Îngrijesc o doamna in virsta care mi a făcut testament ...

Bună ziua !Îngrijesc o doamna in virsta care mi a făcut testament pentru toate bunurile. Nu are ascendenți și descendenți în viața. Rog sa mi spuneți daca nepoții din partea soțului doamnei îmi pot contesta testamentul făcut mie. Sotul Dnei i a lăsat prin testament cota fondului din apartamentul dobândit împreună.Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:41, 4 Mai 2022
Nu.
Doamna a dezbătut succesiunea după soț?
Buna intrebarea cu succesiunea dupa sot! @Constantinescu Georgeta De acest raspuns depinde si raspunsul la intrebarea dvoastra. P.S. Sa-i explice cineva dnei care sunt clasele de mostenitori si ce privilegii are fiecare in raport cu decedatul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O proprietate dobandita prin succesiune în urma decesului unui ... Merg Merg O proprietate dobandita prin succesiune în urma decesului unui copil,de catre mama sa,poate fi lasata prin testament nepotilor de la frate? Nepotii de la ... (vezi toată discuția)
Cine e mostenitorul legal? ianca1980 ianca1980 am si eu o problema si va rog frumos sa imi raspundeti; in urma cu o saptamana a decedat unchiul meu;era divortat,nu avea copii;va rog sa imi spuneti cine ... (vezi toată discuția)
Cuantumul liberalitatilor permise in testament monicaminica monicaminica Buna ziua! Intrebarea mea : care este procentul maxim din mostenire, lasat prin testament, care poate fi atribuit unei persoane fara grad de rudenie, in ... (vezi toată discuția)