avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! As dori sa stiu daca si pe baza a ce ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! As dori sa stiu daca si pe baza a ce documente, o ...

Buna ziua!
As dori sa stiu daca si pe baza a ce documente, o mama poate dona fiicei un apartament, in conditiile in care fiica locuieste in strainatate si nu are decat pasaport emis de tara respectiva. Multumesc
Cel mai recent răspuns: 131960 , utilizator 08:18, 3 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Dar pasaportul romanesc pentru cetatean strain, se poate obtine fara CI romaneasca? Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in romania Mirel58 Mirel58 Fica mea are cetatenie spaniola . In prezent locuieste cu mine in Bucureti , fiind inregistrata in Registrul Ambasadei Spaniei , ca rezidenta in Romania . In ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dovedire rezidenta zohnermariana zohnermariana Daca eu locuiesc in casa fiicei mele care este proprietara locuintei si urmeaza sa plec sa locuiesc intr-o tara nonEU,dar nu renunt la cetatenia romana,ce acte ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)