avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca angajatul,solicita o zi concediu fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca angajatul,solicita o zi concediu fara plata,anagajatorul ...

Buna ziua,
Daca angajatul,solicita o zi concediu fara plata,anagajatorul trebuie sa inregistreze in Revisal ziua respectiva,adica trebuie sa suspende contractul de munca pentru o zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 2 Mai 2022
Dacă se decide suspendarea c.i.m. atunci trebuie sa înregistreze in Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata micon micon Buna seara. As dori sa stiu daca o cerere de invoire (concediu) fara plata se transmite si se inregistreaza de catre angajator la ITM sau in alta parte, cu ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata se opereaza in revisal? coraliana coraliana Doresc sa stiu daca concediul fara plata acordat salariatilor se opereaza in Revisal. Mentionez ca se acorda 15 zile/luna concediu fara plata prin ... (vezi toată discuția)