avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă un elev nu poate ajunge la proba de competențe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă un elev nu poate ajunge la proba de competențe digitale ...

Dacă un elev nu poate ajunge la proba de competențe digitale sau lingvistice, din diverse motive, dar susține probele scrise la bacalaureat 2022 și are medie peste 6, atunci el va mai primi diploma de bacalaureat neavând probele de competențe? Cu alte cuvinte: este o condiție obligatorie susținerea tuturor probelor de competențe? Mă refer la bacalaureat 2022. (Elevul poate fi convocat pentru susținerea unor probe eliminatorii la admiterea în cadrul diverselor instituții MAI, MApN sau alte întâmplări neprevăzute)

Vă rog să îmi indicați numărul ordinului, ordonanței, etc.
Mulțumesc mult.

Alte discuții în legătură

Ce se mai poate face? foaie matricola absolvire liceu - note mai mici decat stiam riannart riannart Fiul meu a terminat anul acesta liceul la Colegiul \"Henri Coanda \"Bacau si cand si-a ridicat foaia matricola de la scoala, am constatat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Incalcarea ordonantei billa billa A inceput urmarirea penala impotriva mea de 1 luni. Mi sa interzis sa parasesc localitatea, lucru pe care l-am respectat in mare parte (adica am plecat din sat ... (vezi toată discuția)
Legi privind drepturile studentului Destiny.Within Destiny.Within Buna. Am o problema delicata as zice eu. Am facut 2 ani jumate la facultatea de medicina dentara din Constanta, si din motive personale nu am putut termina ... (vezi toată discuția)