avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am o intrebare daca o persoana de alta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am o intrebare daca o persoana de alta origine iti ...

Buna seara. Am o intrebare daca o persoana de alta origine iti face o donație legala cu o suma mare de euro trebuie platit taxe europene la curtea de justie la notar si altele
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:54, 5 Mai 2022
daca o persoana de alta origine

Un cetățean al altei țări?
Dați detalii - cine și cât vrea să vă dea, că din cum întrebați pare că ați auzit niște aiureli despre donațiile în bani.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa nu va pacaleasca cerandu va sa achitați taxe si comisioane pt o ipotetica mostenire.Sunt n tepe de acest gen pe net ...Oferiti ceva amanunte.,cunoasteti persoana,.cum v -a gasit etc.
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
@Alexa78 Atentie mare, teapa 100%. Daca nu esti convinsa, da acele taxe. Vei face TU o DONATIE, ce-i drept mult mai mica, dar iremediabil NERAMBURSABILA.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
TEAPA 100%!!!!!!!!! Bani degeaba nu dau decat parintii copiilor. Aparati-va ceea ce detineti, ei mizeaza pe hulpavitatea omeneasca! Daca ceti face pasul de a da, va veti aduce aminte de toate comentariile de aici!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent ... Raluca P G Raluca P G Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent doreste sa imi faca o donatie de 300.000 euro ce ar trebui sa fac? Ce date are nevoie? Care e ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar internațional din senegal Giulio 71 Giulio 71 Aș vrea să știu dacă se poate transfera banii de pe un Card Visa pe numele meu deschis de o (cunoștință) în Senegal direct în contul meu deschis la o ... (vezi toată discuția)
Este posibil să se acorde împrumut financiar doar pe bază de declarație pe proprie răspundere privind salariul? mi s-a făcut pe facebook o propunere de împrumut cu această minimă condiție Asistentul1967 Asistentul1967 O anumita Doamna de pe facebook a venit cu o propunere de imprumut financiar pina aci nimic deosebit atita doar ca nu mia cerut nici un act doveditor cum ar fi ... (vezi toată discuția)